Załącznik do ogłoszenia


Załącznik opublikowano: 2017-04-12

Sprawa znak: 141.2711.13.2017
Nr wewnętrzny pisma: 141.2711.13.2017/1

Kraków, dn. 12.04.2017r.

 

PYTANIA I ODPOWIEDZI DO OGŁOSZENIA

 

Dotyczy: Ogłoszenia o udzielanym zamówieniu na usługi społeczne i inne szczególne usługi w trybie procedury ogłoszenia o udzielanym zamówieniu na podstawie art. 138g ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. 2015 poz. 2164 z późn. zm.) (ustawa Pzp) w związku z art. 138o ust. 2-4 ustawy Pzp oraz na podstawie przepisów ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. Kodeks cywilny (t. j. Dz. U. 2016 poz. 380 z późn. zm.) na: „świadczenie usługi bufetowej i kawiarnianej dla uczestników Konferencji „35-lecie Komisji Bioetycznej Uniwersytetu Jagiellońskiego" w terminie: 12 maja 2017 organizowanej przez Klinikę Chirurgii Serca, Naczyń i Transplantologii UJ CM w ramach KNOW - Zadanie nr 1 Dofinansowanie organizacji konferencji naukowych.

Uniwersytet Jagielloński – Collegium Medicum w Krakowie informuje, iż w przedmiotowym postępowaniu wpłynęły zapytania, na które Zamawiający udziela odpowiedzi:

Pytanie 1

Czy mogą Państwo podać ilość porcji poszczególnych dań gorących oraz dodatków podczas obiadu, czy należy przyjąć, że każdego dania i dodatku ma być przygotowane na 230 osób?

Odpowiedź 1

Lunch - krem z brokułów 230 porcji, dania główne do wyboru 3 rodzaje, po 2 szt/os, po 7 dag/os, dodatki (kasza, ryż, ziemniaki) - 230 porcji łącznie, 10 dag/os, sugeruję proporcje ziemniaki 50%, kasza i ryż po 25%.

Pytanie 2

Czy możliwe jest dodanie gramatury deseru podczas obiadu oraz gramatura łączna na osobę bufetu sałatkowego?

Odpowiedź 2

Bufet sałatkowy 10 dag/os, deser - 1 porcja/os.

Pytanie 3

Prosimy o wyjaśnienie dania o nazwie „zraziki z zielonego pieprzu” – czy są to zraziki z mięsa wołowego w sosie zielonego pieprzu ?

Odpowiedź 3

Zraziki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu.

 

Jednocześnie Zamawiający informuje, iż powyższe pytania i odpowiedzi stanowią integralną część Ogłoszenia, niemniej nie zachodzi konieczność przedłużenia terminów składania i otwarcia ofert.

 


Powrót